Ana içeriğe atla
ASBÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nün düzenlediği “Dekan ve Öğrenci Buluşması” programı kapsamında ASBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Kurt, ASBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Kent, ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çevik, ASBÜ Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, ASBÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Kireçci, ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz, ve ASBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz, ASBÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nü ziyaret etti. Ziyarette kampüs gezisi sonrasında akademisyenlerimiz ASBÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü öğrencileriyle bir araya geldi. Program sonrasında Üniversitemiz akademisyenleri KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etti. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Üniversitemiz akademisyenleri ile olan görüşmesinde ASBÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nün gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.